Vila kläder sätter tonen för Paris modevecka

Paris är alltid en fashionabel stad, vila kläder och den här säsongen var inte annorlunda! Den här artikeln tar dig igenom Vila Kläders Parisian Fashion Week-look – vad du behöver veta om varumärket och deras utseende.

Vila kläder ett varumärke du kan lita på

Bruno Vila har länge varit ett av de mest respekterade namnen inom parisiskt mode. Efter att ha satt tonen för stadens haute couture-shower med sin diskreta men banbrytande design. Bruno Vila tog med sig sina flytande silhuetter för Paris Fashion Week vad tror du om det?. Resultatet? Subtilitet möter sofistikering, skrädderi möter streetwear, allt samtidigt som det sätter en trend som kommer att påverka kommande säsonger överallt.

fashion week paris vila kläder sverige
PARIS, FRANCE – MARCH 06: (EDITORIAL USE ONLY – For Non-Editorial use please seek approval from Fashion House) A model walks the runway during the Valentino Womenswear Fall/Winter 2022-2023 show as part of Paris Fashion Week on March 06, 2022 in Paris, France. (Photo by Peter White/Getty Images)

Vad är ett Vila Kläder-set?

Ett Vila Kläder -set definieras som “en samordnad uppsättning kläder, ofta inklusive ett ytterplagg eller kappa, skor och accessoarer.”
Varumärket, som har rötter i Sverige men sedan dess öppnat butiker i Paris, New York City och London. Ger sina kunder möjlighet att skapa sin egen look genom att mixa och matcha bitar från deras stora utbud. Klara Sjöberg säger följande i en pressrelease tidigare i veckan:

“unika outfits som alltid är på trend.”

Klara Sjöberg

Säsongens framstående set? Det mysiga kavaj- och byxsetet är verkligen ett banbrytande klädesplagg.

paris fashion week

Hur passar den på marknaden?

Sedan starten har den parisiska modeveckan fått ett rykte om att vara en av de mest inflytelserika och viktiga händelserna i modebranschen. I början av kvällen hade dom en show där alla designers från hela världen var med. StyleMagazine.com strävar efter att svara på denna fråga genom att ge en översikt över hur den parisiska modeveckan passar in på den större globala marknaden.

Först och främst, enligt StyleMagazine.com, “den franska huvudstaden är det globala centrumet för haute couture.” Modevisningar under Parisian Fashion Week besöks ofta av kändisar och rika köpare från hela världen som är intresserade av att förhandsgranska kommande kollektioner. Dessutom publicerar många internationella tidskrifter och onlinebutiker sina slutliga upplagor under denna tidsperiod, vilket ger potentiella kunder en känsla av vad som för närvarande är populärt inom parisiskt mode.

vila kläder Sverige

Anledningen till att Parisian fashion week är så viktig är att den representerar ett sätt för designers att visa upp sina senaste kollektioner för en bredare publik. Genom att presentera sina kollektioner under den parisiska modeveckan kan designers inte bara skapa buzz bland branschinsiders utan också övertyga potentiella köpare att investera i sina kreationer. Följaktligen är det ingen överraskning att nästan alla större designers deltar

Hur mycket kostar det?

Jag undrar alltid hur mycket något kostar under Modeveckan i Paris. Kanske är du på jakt efter en ny outfit och vill veta hur mycket den kommer att sätta dig tillbaka, eller så är du bara nyfiken på det genomsnittliga priset för en viss vara. Tja, om du är intresserad av att lära dig mer om priserna på den parisiska modeveckan, har vi lite information åt dig! Enligt The Telegraph ligger det genomsnittliga priset för en vara på den parisiska modeveckan mellan 1 000 € och 5 000 €. Naturligtvis finns det några undantag från denna regel – men på det stora hela är det i allmänhet vad du kan förvänta dig att betala när du handlar i staden. Är din budget knapp, se till att ha det i åtanke när du planerar din garderob för årets evenemang!

Etiketter

Den här veckan drog den parisiska modeveckan igång med Vila Kläders visningar. Etiketten blandar traditionell fransk couture med en modern kant, och deras shower har alltid en unik och eftertraktad estetik. Från topp-till-tå kappor till chica klänningar och kjolar, ta reda på vilka plagg du behöver lägga till din garderob i vinter.

Tips för att hitta din perfekta bild: Vila Kläder & du.

Här får du lite tips om Vila Kläder och deras nya fantastiska kollektion inför sommaren och hösten 2022. Varumärket är känt för att sätta tonen för den parisiska modeveckan med sina intrikat designade och ofta nyckfulla plagg. Oavsett om du kanaliserar klassisk Hollywood-glamour eller vill bryta mot reglerna och satsa på något lite mer vågat, har Vila Kläder dig täckt. Här är några tips som hjälper dig att uppnå den perfekta bilden:

Börja med en outfit som speglar din personliga stil. Gillar du snygga och moderna trender, håll dig till snygga silhuetter och minimalistiska detaljer. Om du föredrar lite mer överflöd i din garderob, välj utsmyckat dekorerade klänningar eller kostymer. Nyckeln är att hitta det som fungerar bäst för dig och matcha ditt utseende därefter.

Tänk på tillfället. Oavsett om du ska ut på en dejt eller träffa några gamla vänner på drinkar, är det viktigt att förstå stämningen på evenemanget och skräddarsy din outfit därefter. Ska du gå på formella evenemang som middagar eller utekvällar på teatern, håll dig till eleganta klänningar och kjolar. För mer avslappnade sammankomster som brunch eller helgträffar, satsa på något bekvämare men ändå.

Vila kläder paris

5 tips för shopping

I höst rustar Paris för sin snyggaste säsong hittills – och Vila Kläder har angett tonen. Från topp till tå satsar detta svenska märke på traditionella franska stilar, med en kant som säkerligen kommer att vända huvudet.

För coutureälskare överallt erbjuder Vila Kläder exklusiva snitt och silhuetter som du inte hittar någon annanstans. Oavsett om du letar efter sofistikerade separator eller mångsidiga kostymer, har Vila Kläder något för alla modeälskare.

För att få ut det mesta av din shoppingupplevelse på Vila Kläder, tänk på dessa tips:

 1. Handla tidigt.
  Ju tidigare du kommer, desto större chans har du att hitta lager som fortfarande är tillgängligt. Och eftersom försäljningen ständigt förändras, tveka inte att kolla in regelbundet för att se vad som har kommit in i butiken.
 2. Bekanta dig med märkets signaturplagg.
  Inte varje pjäs i kollektionen är unik, så det kan vara bra att veta vilka pjäser som sticker ut och vilka som är mer populära. Detta kommer att hjälpa dig att begränsa din sökning snabbare och göra bättre val när det är dags att köpa de eftertraktade bitarna du verkligen vill ha.
 3. Dra nytta av deras och goda månads priser (bra månadspris).
  Varje månad kan hela serier eller jackor/rockar/klänningskläder köpas för mindre som en del av den bästa blingtivellen service. Fortfarande i stängslet om att få något? Eller har du redan dina hjärtan inställda på en bit men behöver lite extra push för att göra det köpet? Gå vidare och kolla in Groupon för att se om du kan få ytterligare rabatt på ditt framtida köp!
 4. Var flexibel när datum diskuteras.
  Du behöver inte göra några strikta åtaganden när det gäller de tider då du kan träffa dem. Skulle någon av dessa tider fungera senare än vanligt kan du alltid komma lite tidigt och vänta. Ditt nya klädesplagg väntar på dig!
 5. Innovativa klädval.
  Om du absolut har fått nog av din utslitna klänning, kjol eller topp och om du behöver något nytt till nästa spännande möte. Är det värt att överväga andra outfits innan du tar på dig de nya prylarna!